Opis forum
Nowy użytkownik
podobno w czwartki od 13.15-14.45 i co 2 tygodnie czyli w ten czwartek (26.11) o 14.45 -16.15 niestety nie wiem w której sali:( ale o szczegóły popytaj Sylwi Gzik bo ona z nią rozmawiała na ten temat:)
Nowy użytkownik
Dziewczyny mam propozycje może te ćw. z poznawania dziecka odrobiłybyśmy podwójnie 6.XII i wtedy byśmy już skończyły a nie tak to jeszcze będą przesunięte itp. co o tym myślicie?????? bo jeżeli jesteście na TAK to trzeba się z nią skontaktować najszybciej i spr czy w ogóle byłby jakaś sala:)
Pozdrawiam
Litwineta
Ostatnio edytowany przez litwineta88 (2011-11-29 09:50:27)
Użytkownik
Ja osobiście jestem przeciw, bo mam zaraz po nich bardzo fajne warsztaty ze statystyki i szkoda mi ich tracić... Ale jeśli wszyscy się zgodzą i będzie możliwość to się dostosuję.
A poza tym co jak co, ale my byłyśmy, a ona nas nawet nie poinformowała, że jej nie będzie - więc jak się uda to się brońmy, żeby w ogóle tego nie odrabiać...
Pozdrawiam
Paulina K.
Ostatnio edytowany przez Paulina K. (2011-11-29 20:53:38)
mi by pasowało zostać dłużej, niż kolejny tydzień mieć przerwę 3,5 h;/ jeśliby się tak udało, to pewnie przydałoby się dowiedzieć jaki jest ostatni tekst do przeczytania... ale może nie będzie potrzeby odrabiać)
Użytkownik
Doszły mnie słuchy, że nie musimy tego odrabiać, bo dr Lasota utknęła w korku i nie miała do nas telefonu, żeby zadzwonić... Więc ostatnie ćwiczenia mamy planowo - tylko bardzo proszę, żeby to ktoś potwierdził, kto słyszał u źródła
Pozdrawiam